Landingspagina Samples Campagne

Begin direct met besparen

Begin vandaag nog met wegwerphanddoeken en bespaar veel geld, tijd en moeite en draag tegelijkertijd jouw steentje bij aan het behoud van onze mooie planeet.

Vertrouwd concept

65K+

Wasbeurten bespaard

150K+

Euro’s bespaard

1500+

Klanten

650K+

Handdoeken verkocht

Testimonials

Tineke de beer

Tineke de Beer voetverzorging

In mijn praktijk werken een aantal medewerkers. Iedere cliënt krijgt een kort voetenbad ter reiniging van de voeten. Voorheen droogden we de voeten af met een badstof handdoek. Ook onze praktijk had iedere dag een stapel was. Voorheen wasten we alles zelf en daarna heeft een cliënt, eigenaar van een wasserij het voor een tijd overgenomen. Deze wasserij werd verkocht en de prijzen gingen flink omhoog. Nu 2 jaar geleden ben ik Wegwerphanddoeken.nl op de Pedicure Vakbeurs tegengekomen en het bevalt ons prima.

De wegwerphanddoeken zijn qua uitgaven veel goedkoper dat het wassen van de badstof handdoeken en ik kan zeggen ze drogen net zo goed. Ze zijn 100% biologisch afbreekbaar dus vele malen beter voor het milieu. Geen onnodig stroomverbruik en wasmiddel in het water. Wij zouden niet meer zonder willen.

Dus collega’s het is zeker de moeite waard om sample pakket aan te vragen.

ecology-leaf

Milieuvriendelijk

Onze wegwerphanddoeken zijn gemaakt van overtollige plantenvezels. Hierdoor zijn zij 100% biologisch afbreekbaar en 100% vegan.

saving-piggy-coins

Kostenbesparend

Een onafhankelijk onderzoek heeft onderzocht dat overstappen van traditionele handdoeken naar wegwerphanddoeken u tot €2.710,- per jaar kan besparen.

blood-drop

Hygienisch

Iedere klant krijgt een nieuwe, nog nooit gebruikte handdoek. Hierdoor weet de klant zeker dat er geen bacteriën of schimmels in de handdoek verstopt zitten.

bathroom-hanger-1

Wasvrij

Wegwerphanddoeken worden maar eenmalig gebruikt en hierdoor bespaard u dus dagelijks veel tijd (en geld) aan het wassen van de handdoeken.

    Cart

    Sample aanvragen

    Verzendkosten € -

    Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting