Gratis verzending vanaf €75

Beauty salons

Onze wegwerphanddoeken worden al door vele beauty salons gebruikt in heel Nederland en België. De wegwerphanddoeken zijn met zorg gemaakt en bestaan voor 100% uit natuurlijke plantaardige ingrediënten, dit betekent dat de handdoeken veganistisch, biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk zijn.

Deze ongelooflijke wegwerphanddoeken absorberen tot 7x meer water dan een traditionele handdoek en zijn erg kosteneffectief. Je hebt slechts één handdoek per klant nodig. Je bespaart hierdoor veel tijd en geld aan het wassen van je handdoeken.

Hoe te gebruiken

Onze wegwerphanddoeken zijn uiterst geschikt voor beauty behandelingen en zullen veel tijd én geld besparen bij het wassen van handdoeken. Onze facial towel is uiterst geschikt voor het verwijderen van maskers en het openen van de poriën.

Bedek je stoel met onze 140×80 voor extra comfort en hygiëne. Het eenmalige gebruik van de handdoek betekent ultieme hygiene voor de klant en ultiem gemak voor u.

Gebruik onze bodytowel over uw cliënt om hun bescheidenheid te bedekken en ze warm en comfortabel te houden.

Video afspelen

Bespaar tot wel €2.710 per jaar!

Vanuit onze eigen ervaring en onderzoek vanuit een onafhankelijk bureau is gebleken dat de overstap van traditionele handdoeken naar onze wegwerphanddoeken u een aanzienlijk bedrag van wel €2.710,- per jaar kan besparen.

Deze berekening is gebaseerd op een overstap van standaard katoenen handdoeken naar 800/1200 wegwerphanddoeken per maand.

flash
€500 aan elektriciteit
blood-drop
€150 aan water
bathroom-hanger-1
€50 aan handdoeken vervanging
laundry-machine-2
€700 aan drogen
body-care-soap
€300 aan wasmiddel
time-clock-circle-1
€1.200 aan personeelskosten

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting