Massage salons

Onze grotere formaten wegwerphanddoeken vallen erg in de smaak bij vele massage salons verspreid door Nederland en België. De wegwerphanddoeken zijn met zorg gemaakt en bestaan voor 100% uit natuurlijke plantaardige ingrediënten, dit betekent dat de handdoeken veganistisch, biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk zijn.

Deze ongelooflijke wegwerphanddoeken absorberen tot 7x meer water dan een traditionele handdoek en zijn erg kosteneffectief. Je hebt slechts één handdoek per klant nodig. Je bespaart hierdoor veel tijd en geld aan het wassen van je handdoeken.

We adviseren deze wegwerphanddoeken voor uw massage salon

Hoe te gebruiken

Onze wegwerphanddoeken zijn er populair onder massage salons vanwege de waterbestendige vezels. Ze zijn uiterst geschikt voor massage behandelingen en zullen veel tijd én geld besparen bij het wassen van handdoeken. 

U kunt bijvoorbeeld onze bedcover gebruiken om uw massagetafel af te dekken en de handdoek voorkomt schade olie en morsen.

Gebruik onze bodytowel over uw cliënt om hun bescheidenheid te bedekken en ze warm en comfortabel te houden.

 

Bespaar tot wel €2.710 per jaar!

Vanuit onze eigen ervaring en onderzoek vanuit een onafhankelijk bureau is gebleken dat de overstap van traditionele handdoeken naar onze wegwerphanddoeken u een aanzienlijk bedrag van wel €2.710,- per jaar kan besparen.

Deze berekening is gebaseerd op een overstap van standaard katoenen handdoeken naar 800/1200 wegwerphanddoeken per maand.

flash
€500 aan elektriciteit
blood-drop
€150 aan water
bathroom-hanger-1
€50 aan handdoeken vervanging
laundry-machine-2
€700 aan drogen
body-care-soap
€300 aan wasmiddel
time-clock-circle-1
€1.200 aan personeelskosten
    Cart

    Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting