Veelgestelde Vragen

Onze meest populaire vragen beantwoord...

De zwarte handdoeken hebben een intensiever productieproces terwijl ze hun absorberende kracht en milieubewustheid moeten behouden.

Het is uiteindelijk het meest belangrijk dat de klant een goede ervaring heeft en dat de kleur in de handdoek blijft.

Alhoewel de zwart handdoek duurder is dan de witte variant, bespaart u alsnog een hoop geld ten opzichte het wassen van traditionele handdoeken en draagt u nog steeds een steentje bij aan het milieu.

Overschakelen naar wegwerphanddoeken voelt soms inderdaad als een extra kostenpost.

Dit komt echter doordat de werkelijke kosten van traditionele handdoeken verstopt zit in kosten voor elektriciteit, personeel, wasmiddel en water.

De totale kosten voor uw bedrijf zullen dalen, maar u krijgt een beter overzicht over waar uw geld precies aan wordt besteed.

Een pak van 50 van onze wegwerphanddoeken neemt ongeveer evenveel ruimte in beslag als 10 conventionele handdoeken.
Tevens zijn de handdoeken al gevouwen en klaar voor onmiddellijk gebruik.

​Dit betekent dat je waarschijnlijk ook meerdere wegwerphanddoeken per klant zult gebruiken. Hiermee zul je dus ook een stuk meer kosten door kunnen besparen door over te stappen op wegwerphanddoeken.

Onze wegwerphanddoeken zijn 100% biologisch afbreekbaar. Dit houdt in dat zij volledig gemaakt zijn van plantenvezels en hierdoor binnen 6-12 weken volledig verteren, net als een plant of een bananenschil dat doet.

Hiermee hebben onze handdoeken geen negatieve impact op het milieu, zij breken af voor ze ooit bij de brandstapel komen.

De positieve impact op het milieu zit hem in de besparing van het wassen. Wanneer je een was draait voor de handdoeken wordt veel water, stroom en wasmiddel gebruikt. Deze middelenen hebben allen een negatieve impact op het milieu.

Onze wegwerphanddoeken kunt u simpelweg bij het restafval weggooien.
De handdoek breekt volledig af binnen 6-12 weken. Dat is lang voordat het afval de brandstapel bereikt bij de afvalverwerking.

Wij hebben extensief onderzoek verricht naar hoeveel geld het gemiddeld kost om een was te draaien. Als je handdoeken goed wilt wassen zul je ze minimaal op 60° moeten wassen voor een periode van in ieder geval 2 uur.

Als je een was van 10 handdoeken draait en hier rekening houdt met de kosten van het water, de stroom het wasmiddel en de afschrijving van de wasmachine dan kost de was €0.45 per handdoek. Dit hebben wij laten bevestigen door een onafhankelijke onderzoekspartij in Nederland.

Wegwerphanddoeken zijn in de afgelopen tijd veel verbeterd. Een aantal jaar geleden waren de handdoeken een stuk dunner en minder absorberend en stevig.

Onze wegwerphanddoeken hebben een dik en luxe gevoel.  Zij kunnen tot 70% meer water opnemen dan een conventionele handdoeken en kunnen bijvoorbeeld het haar van een klant tot 40% sneller drogen. Tevens blijven de handdoeken net zo lang warm als een conventionele handdoek.

Het gebruik van wegwerphanddoeken is een stap in de goede richting om milieubewuster te worden en je kunt er ook nog een flink bedrag per jaar mee besparen.

Bestelling

a. Inloggen of account aanmaken

Log in als u al klant bent.

Heeft u nog geen account? Maak uw account aan, kies voor ‘registreren’.

Bij ‘Uw gegevens’ vult u uw persoonlijke gegevens en het afleveradres in. Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen. Klaar met uw gegevens invoeren? Klik op ‘volgende stap’.

b. Bevestigen

U krijgt een overzicht van uw bestelgegevens. Vergeet niet uw bestelling te controleren?

Klopt alles, ook qua kleuren, formaten en aantallen? Vink dan aan dat u akkoord bent met onze Algemene Voorwaarden. U kunt de bestelling nu afronden.

Wanneer je bijvoorbeeld maar 1 stuk kan bestellen is omdat er dan nog maar één op voorraad is. Wil je er graag meer van bestellen stuur ons dan even een order via WhatsApp of email. Dan kijken we wat wij voor u in korte tijd kunnen doen.

Ja, dit is mogelijk. Tijdens het bestelproces heeft u de optie om een ander afleveradres op te geven, afwijkend van het factuuradres.

Wanneer uw bestelling is aangemeld voor verzending zult u een email ontvangen met de verzendgegevens van PostNL. Hierin vindt u de Track & Trace code. Zodra u op deze code drukt ziet u waar het pakket zich bevindt of wanneer het zal worden geleverd.

In dit geval hoeft u alleen maar een email te sturen via ons contactformulier of een bericht te sturen naar WhatsApp.

Betaling

U heeft bij ons meerdere betaalmogelijkheden. Al onze betaalmethoden zijn gegarandeerd veilig. U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • Nederland – vooruitbetaling of via IDEAL
  • België – vooruitbetaling of Bancontact

De meest gebruikte en gemakkelijke manieren om te betalen zijn IDEAL voor de Nederlandse klanten en Bancontact/Mister Cash voor de Belgische en Luxemburgse klanten. Na uw bestelling logt u automatisch in op de site van uw bank om de betaling “net zoals bij internetbankieren” gemakkelijk af te ronden.

Betalen via IDEAL en Bancontact/Mister Cash werken het snelst, zijn zeer gemakkelijk en uiteraard veilig.

Vooruitbetaling door middel van overboeking Bij een vooruitbetaling maakt u het totaalbedrag, na invoering van uw bestelling op onze website, zelf over op onze rekening. U ontvangt na het plaatsen van uw bestelling direct een bevestiging per e-mail met uw persoonlijke ordernummer, het totaalbedrag dat voldaan dient te worden en ons rekeningnummer. Zodra wij het totaalbedrag hebben ontvangen wordt uw bestelling in de regel nog dezelfde of uiterlijk de volgende dag verstuurd.

  • Vooruitbetalen is veilig
  • Houdt u rekening met één tot twee werkdagen verwerkingstijd.

Let op: Indien u kiest voor vooruitbetalen, dan worden producten die voorradig zijn bij ons 5 werkdagen voor u vastgehouden. Indien het totaalbedrag niet binnen deze periode door ons is ontvangen, komen de gereserveerde producten weer ter beschikking voor andere klanten. Wij stellen u hiervan per e-mail op de hoogte.

Alle getoonde prijzen op onze webshop zijn exclusief BTW.

Verzending

Als u uw bestelling plaatst, krijgt u direct een bevestigingsmail. De bestelling wordt verzonden na ontvangst van de betaling. Zodra de bestelling daadwerkelijk verzonden is, wordt u hierover ook op de hoogte gesteld via een e-mail.

Alle goederen worden verzonden via PostNL. Op iedere werkdag worden goederen verzonden. De pakketdiensten bezorgen op het gewenste afleveradres. Bestellingen groter dan 20 kg. kunnen in meerdere deelpakketten worden verzonden en bij grote hoeveelheden kunnen wij ook een transporteur inschakelen in de gehele Benelux.
Voor de meeste artikelen geldt: op werkdagen voor 16:00 uur besteld, binnen 48 uur in huis. Bestellingen op vrijdag en zondag worden een dag later bezorgd. Check voordat u uw bestelling plaatst wel even of het product niet is uitverkocht. Let op: verzending naar het buitenland 2-4 werkdagen.

Het kan zijn dat u een keer iets door omstandigheden retour moet sturen. Mocht u dit overkomen dan vragen wij u vriendelijk ons een email te sturen met de reden en dan zullen wij zsm contact met u opnemen.

De artikelen moeten in dezelfde toestand teruggestuurd worden als waarin ze zijn verzonden.

Gezien dat wij met een verpakkingsbedrijf werken vragen wij u het pakket niet op eigen houtje te retourneren. Het pakket zal namelijk niet worden aangenomen wanneer dit naar een verkeerd adres zal worden verzonden.

U krijgt van ons een duidelijke instructie hoe u het pakket kan retourneren.

Neem contact op

Heb je nog vragen over wegwerphanddoeken?

    Cart