Pedicures

Onze wegwerphanddoeken zijn ontzettend populair bij pedicures in heel Nederland en België, De handdoeken zijn erg stevig en voelen toch zacht aan voor de klant.

Met de verschillende maten kunt u de voet makkelijk inwikkelen en warm houden of u kunt de handdoek onder of over de benen heen leggen. Ook kunt u de handdoek gebruiken voor over de opvangbak bij het werken met nat. Onze wegwerphanddoeken nemen tot 7x meer water op dan een normale handdoek en laten bij het werken met nat geen water door.

De wegwerphanddoeken zijn met zorg gemaakt en bestaan voor 100% uit natuurlijke plantaardige ingrediënten, dit betekent dat de handdoeken veganistisch, biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk zijn. Deze ongelooflijke wegwerphanddoeken absorberen tot 7x meer water dan een traditionele handdoek en zijn erg kosteneffectief. Je hebt slechts één handdoek per klant nodig. Je bespaart hierdoor veel tijd en geld aan het wassen van je handdoeken.

We adviseren deze wegwerphanddoeken voor uw pedicurepraktijk

Hoe te gebruiken

Onze wegwerphanddoeken zijn erg populair onder pedicures en zijn ideaal te gebruiken als vervangen van de hydrofiele luier of dental towel.

De handdoeken kan makkelijk over- of onder de benen worden gelegd en kan tevens gebruikt worden in de opvangbak. Óók als u met nat werkt is dit geen probleem. De handdoek absorbeert veel water en zal bij het nevelen geen water doorlaten.

De handdoek is ook erg handig om de voet(en) van uw klant warm te houden gedurende de behandeling. Door de handdoek met warm water of een heater op te warmen zal hij lang zijn warmte vasthouden en uw klant tevreden houden met een warme voet.

Bekijk de video voor meer informatie vanuit één van onze klanten.

Video afspelen

Bespaar tot wel €2.710 per jaar!

Vanuit onze eigen ervaring en onderzoek vanuit een onafhankelijk bureau is gebleken dat de overstap van traditionele handdoeken naar onze wegwerphanddoeken u een aanzienlijk bedrag van wel €2.710,- per jaar kan besparen.

Deze berekening is gebaseerd op een overstap van standaard katoenen handdoeken naar 800/1200 wegwerphanddoeken per maand.

flash
€500 aan elektriciteit
blood-drop
€150 aan water
bathroom-hanger-1
€50 aan handdoeken vervanging
laundry-machine-2
€700 aan drogen
body-care-soap
€300 aan wasmiddel
time-clock-circle-1
€1.200 aan personeelskosten
    Cart

    Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting