Betalen

Wanneer je een bestelling plaatst bij ons krijg je per mail altijd een factuur toegestuurd. Tevens kun je de factuur downloaden in ‘Mijn account’. Hierin kun je kiezen voor ‘Mijn aankopen’ waarna je de bestelling kunt selecteren. Onderaan de pagina vindt je een knop ‘Factuur downloaden’.

iDeal
Met iDeal kun je online betalen via de vertrouwde online betaalomgeving van jouw eigen bank.

Bancontact / Mister Cash (België)
Belgische klanten kunnen gemakkelijk betalen met de fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening.

Wij bezorgen in Nederland en België. Betalen kan tevens met Nederlandse en Belgische bankrekeningen. Wij accepteren creditcards vanuit alle landen.

Tijdens de betaling kun je een geldig Belgisch BTW nummer invoeren. Hierdoor zal automatisch de BTW op de factuur verlegd worden waardoor je deze niet hoeft te betalen. Helaas kunnen wij je niet helpen de BTW terug te krijgen zodra de aankoop voltooid is.
Dit is zeker mogelijk! Tijdens het plaatsen van uw bestelling kunt u kiezen om een ander bezorgadres in te vullen. Het versturen naar een postbus is niet mogelijk.

Dat is vervelend. Wij helpen u graag verder.

  1. U kunt het beste contact opnemen met uw creditcardmaatschappij om te informeren wat er mis gaat. Vaak zien zij dit direct!
  2. IS er volgens hen niets mis? Dat gaat er bij ons iets fout. Verwijder uw cookies of plaats uw bestelling in een andere browser of met een ander apparaat.
  3. Nog steeds geen succes? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan klaar om u verder te helpen!

Onze prijzen op de website zijn altijd exclusief BTW.