Over ons

ONS TEAM

Wegwerphanddoeken.nl is een familiebedrijf dat is opgericht door Annemarie Smits en sinds enkele jaren werkt zoon Wesley actief mee in de dagelijkse zaken.

Annemarie Smits

Sinds 1989 is Annemarie zelfstandig ondernemer. In de afgelopen 30 jaar heeft zij diverse bedrijven opgericht in in uiteenlopende branches, van telecom tot de paardenhandel.

In 2016 is Annemarie een webshop begonnen met de verkoop van wegwerphanddoeken. Zij zag een noodzaak om een steentje bij te dragen aan het milieu en zag beauty branch en het vele wassen als een goede plek om te beginnen.

In de afgelopen 3 jaar is wegwerphanddoeken.nl uitgegroeid tot een succesvol bedrijf met vele vaste klanten uit diverse branches en heeft zij ondersteuning gekregen van haar zoon Wesley in de technische- en marketing gerelateerde zaken.

Wesley Smits

Naast zijn vaste baan als web developer werkt Wesley al vanaf het begin aan het initiatief van Wegwerphanddoeken.nl. Hij houdt zich vooral bezig met het ontwikkelen van de webshop(s) en het opzetten van online marketing campagnes.

Ook kun je Wesley vinden op alle vakbeurzen. Hier staat hij samen met zijn moeder en verloofde om de beauty branche bewust te maken van de voordelen die de Wegwerphanddoek hun kan brengen en hoe goed dit is voor het milieu.

In zijn privé leven is Wesley ook erg milieubewust. Hij rijdt in een elektrische auto en heeft ruim 20 zonnepanelen op zijn dak geïnstalleerd die meer dan genoeg stroom opwekken om zijn huis en auto te voorzien van stroom.

    Cart

    Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting