Wegwerphanddoeken voor Manicures

Geïntegreerd in de kringloop van de natuur

Ons assortiment duurzame producten beheert op natuurlijke wijze het transport van vocht en draagt bij aan ademende stoffen die een minder gunstige omgeving bieden voor bacteriegroei en betere hygiënische eigenschappen bieden.

Onze producten zijn afgeleid van hernieuwbare houtbronnen en bieden een natuurlijk soepele en comfortabele behandeling.

Klanten willen producten die hun beloften nakomen

Klanten willen echte producten van hoge kwaliteit die voldoen aan de belofte van luxueus comfort en zachtheid, die veilig, schoon en effectief zijn.

Maar terwijl ze om hun eigen schoonheid geven, worden klanten zich er steeds meer van bewust dat de schoonheid van onze planeet ook zorg nodig heeft. Naast hun persoonlijk welzijn houden ze ook rekening met hun impact op het milieu en eisen ze duurzame producten die hen het beste van de natuur geven.

Deze klanten willen producten die zijn gemaakt van betrouwbare ingrediënten uit duurzame bronnen, met behulp van milieuvriendelijke processen die niet bijdragen aan vervuiling.

Afgeleid uit de natuur

Ons assortiment producten is gemaakt van hoogwaardige vezels voor gebruik in schoonheidsproducten en wordt geproduceerd volgens hoge productie- en milieunormen.

Onze vezels helpen de milieubalans te behouden door te worden geïntegreerd in de kringloop van de natuur. De vezels zijn afkomstig van de hernieuwbare grondstof hout, ontstaan door fotosysthesie. De gecertificeerde biobased vezels worden geproduceerd volgens een milieuverantwoord productieproces. De vezels zijn gecertificeerd als composteerbaar en biologisch afbreekbaar, en keren dus volledig terug naar de natuur.

Onze voordelen

Terug naar de natuur

Onze duurzame handdoeken worden gemaakt van de hernieuwbare bron hout uit duurzame bossen. Daarom worden onze handdoeken volledig biologisch afgebroken binnen 100 dagen.

Hygiëne

Producten voor enkel verbruik bieden geen kans op kruisbesmetting en geven iedere klant een hygiënische en comfortabele ervaring.

Absorberend

Ons assortiment van salonhanddoeken nemen tot wel 40% meer water op dan een vergelijkbare traditionele katoenen handdoek.

Gevoel

Onze handdoeken zijn van nature sterk, scheuren niet snel en voelen prettig aan in uw handen.

Verlaag waskosten

Iedere wegwerphanddoek bespaart tot 2.85 liter ten opzichte van een traditionele katoenen handdoek in de wasmachine. Hiermee bespaard de gemiddelde manicure bij overstap flink op waskosten en op verontreiniging van onze planeet.

Verhoog personeelsefficiëntie

Voor iedere behandeling is slechts 1 handdoek vereist die na gebruik weggegooid kan worden. Hierdoor wordt tijd bespaard op de behandeling en neemt de efficiëntie en het comfort van uw personeel en de klant toe.

Duurzame wegwerphanddoeken voor Manicures

Top Tips

  • Geschikt om onder de hand te leggen tijdens een manicure
  • Uitstekend om samen met reinigingsmiddelen de plakkerige film te verwijderen na het aanbrengen van gelpolish
  • Goed om glitterlak mee te verwijderen
  • Handig om gemorste vloeistoffen snel en makkelijk mee schoon te vegen.
  • Werkt geweldig om na de behandeling alles schoon te maken

Informatie voor uw klanten

  • Een nieuwe schone handdoek bij iedere behandeling.
  • Absorbeert tot wel 40% meer water dan een traditionele katoenen handdoek.
  • Volledig milieuvriendelijk
  • 100% biologisch afbreekbaar
  • Geen bleekmiddel of pesticiden gebruikt en volledig hypoallergeen- perfect voor de gevoelige huid

Ons duurzame aanbod

Ontdek ons duurzame assortiment gemaakt met respect voor mens, dier en/of milieu